Мнение 22 Сеп 2020, 06:27

adidas alphabounce em rood

Изображение
Gemaakt met Forgedmesh-technologie, biedt adidas Alphabounce nu een lijn van gestroomlijnde, futuristische prestatieschoenen die zijn geïnspireerd door atleten walkfootjoy.com die hardlopen gebruiken om een ​​voorsprong in hun spel te krijgen. Enkele favorieten zijn Alphabounce Beyond, Alphabounce CK, Alphabounce Mid en Alphabounce Xeno. Het maakt niet uit waarom je rent of welke sport je beoefent, de geavanceerde technologie van Alphabounce-schoenen helpt atleten het potentieel te doorbreken om grenzeloze prestaties te ervaren.

Alphabounce werd in de zomer van 2016 gelanceerd als een hoogwaardige hardloopschoen met een aanpasbare pasvorm en gevoel voor hardlopers adidas schoenen dames zwart en veelzijdige atleten. De vorm van Alphabounce-sneakers is ontstaan ​​door het gebruik van het Aramis motion capture-technologiesysteem om voetmechanica te meten terwijl een atleet beweegt. Door middel van sensorische bewegingen registreerde het systeem de spanning en spanningsdruk veroorzaakt door verschillende materialen tegen de voet. Dit inzicht dat de ontwikkelaars hebben opgedaan, heeft geresulteerd in een technisch geavanceerde hardloopschoen die is ontworpen om verschillende atletische bewegingen tijdens de training te ondersteunen, waardoor atleten een voorsprong krijgen in hun spel.

Alfasporters spelen niet alleen het spel, ze runnen het spel. Ontworpen om atleten te helpen een alfavoorsprong te krijgen in hun prestaties, biedt adidas Alphabounce een superieure pasvorm, flexibele ondersteuning en adidas alphabounce em rood de ultieme duurzaamheid. Het Forgedmesh-bovenwerk uit één stuk biedt ondersteuning en stabiliteit voor lineaire en multi-directionele bewegingen. Een gestrekte Bounce-middenzool maakt voetbewegingen mogelijk voor superieure demping in alle richtingen. Een duurzame Continental Rubber ™ -loopzool is gemaakt om tractie te behouden voor atleten die snel van richting veranderen om te trainen voor snelle reacties tijdens de wedstrijd.

Je schoen mag het hardlopen nooit hinderen. Het trekken en trekken van stof aan uw voeten kan Hot Koop ongemakkelijk en vervelend zijn - het soort problemen dat u in uw stof zou moeten achterlaten. Met dit in gedachten hebben de ontwerpers van adidas ernaar gestreefd een schoen te bedenken die niet alleen afleiding elimineert, maar je ook je schoenen helemaal laat vergeten - een schoen die aanvoelt alsof je vrij hardloopt, je voeten beschermt en stijlvol blijft. Hun inspanningen hebben geresulteerd in de adidas AlphaBounce, een schoen die een revolutie teweeg zal brengen in je run.

https://www.walkfootjoy.com/